Starity

A Teresa hamarosan hazánkban is debütál

2011. április 15. 19:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teresa, a Televisa egyik legsikeresebb sorozata hamarosan látható lesz Magyarországon.

hirdetés
A Teresa hamarosan hazánkban is debütál

A Rubí alkotóinak új telenovellájában sok ismerős arcot köszönthetünk, itt lesz Sebastián Rullí (Rubí), Ana Brenda Contreras (Kettős játszma), Cynthia Klitbo (Titkok és szerelmek), Raquel Olmedo (Esmeralda), Margarita Magaña (Cuando me enamoro), Eugenia Cauduro (Esperanza), Fabiola Campomanes (Candy), valamint bemutatkozik a férfi főhős, Aarón Díaz is, aki Magyarországon most szerepel először a televízió képernyőjén. A főhősnőt pedig  Angelique Boyer alakítja majd. 

A történet, hasonlóan Rubíéhoz, ismét negatív szereplőt helyez a középpontba. Bár a főhősnő miatt sok hasonlóság van a két történetben, a Teresát sokan kifinomultabbnak, kerekebbnek tartják a 2004-es Rubíval szemben. 

A történet egy mexikóvárosi szegénynegyedben élő lányról szól, aki húga elvesztése után úgy dönt, hogy kitör a nyomorból – bármi áron.  Ehhez szépségét használja fel, és gazdag nőnek kiadva magát dúsgazdag férfiakat kezd elcsábítani. Teresának azonban hamarosan rá kell jönnie, hogy a fényűző életéért nemcsak saját családját kell megtagadnia, hanem hátat kell fordítania az egyetlen olyan férfinak, akit valaha szeretett: Mariónak, aki történetesen ugyanolyan szegény, mint ő maga...

Teresának választania kell a szerelem és a kapzsiság között, kalandos útján pedig olyan titkokat is felfedez saját múltjáról, melyek alapvetően változtathatják meg egész addigi életét. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek