Starity

Érkezik Nárdi első lemeze

2011. április 15. 23:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 30-tól megrendelhető a tehetséges fiatal rapper első albuma, ami a Hangok címet kapta.

hirdetés
Érkezik Nárdi első lemeze

A fiatal rapper nagy utat tett meg a 2009-es Nógrádi hiphop című szám óta, amivel először mutatta meg tehetségét az országnak. Az évek során bizonyította, hogy van helye a szakmában, és mára Nógrád megye egyik legtehetségesebb MC-jévé nőtte ki magát. 2011-ben végre eljött az idő, hogy kiadja első, nyomtatott szériás albumát.

Április 30-tól tehát megrendelhető Nárdi első albuma, ami a Hangok címet kapta. A lemez 13 dalt tartalmaz majd, amiből 10 teljesen új, és még senki nem hallhatta. Az igényesen elkészített korong 1000 forintért lesz kapható. A lemezre felkerült zenékből és alapokból ízelítőként készült egy demo is, amit Youtube-on lehet meghallgatni.

A korongon hallható lesz Az igaz szavak 2 című szám is, amivel a balassagyarmati rapper tavaly jelentkezett az RTL Klub Dalversenyére, de komoly eredményt nem sikerült elérnie. A közelgő album előzeteseként a napokban napvilágra került az Egy lány című dal részlete is, amit Nárdi hivatalos Facebook-oldalán lehet meghallgatni.

„Erről az albumról nincs mit mesélni, a címe mindent elárul, ami bennem zajlódik, amit érzek. Sok rajongót gyűjtöttem az idők során, és napról napra bővül a számuk, aminek rendkívül örülök” – olvashattuk a rapper profilján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek