Starity

Újabb titkok Havenben

2011. április 16. 11:11   |   Szerző: mylifeworld

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megkezdődtek a Haven című filmsorozat második évadjának munkálatai. Az Emily Rose főszereplésével készült széria epizódjait idén nyáron mutatják majd be a tengerentúli rajongóknak.

hirdetés
Újabb titkok Havenben

Izgalmas résszel zárta bemutatkozó évadját a Haven. A folytatásra már nem kell sokat várni, ugyanis a sci-finek titulált produkció új epizódjainak munkálatait már el is kezdték.

Vajon kiderülnek a titkok? Vagy esetleg még csavarosabb történetre számíthatunk? Ezt senki sem tudja, de azok után, hogy a zárórészben Audrey találkozott „saját magával”, már csak találgatni tudunk. Az mindenestre biztos, hogy az új szezon is tartogat még meglepetéseket számunkra. Ezenkívül, a legújabb hírek szerint, Jason Priestley, a Beverly Hills 90210 című széria egykori sztárja négy epizód erejéig feltűnik majd a produkcióban.

Egyelőre nem derült ki, hogy a magyar rajongók mikor izgulhatnak az új epizódokon, de talán már nekünk sem kell olyan sokat várnunk, főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy a kezdőévadot is nem sokkal a tengerentúli premier után nálunk is elkezdték vetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sorozat új évad Haven
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek