Starity

LeAnn Rimes kisegítette egy rajongóját

2011. április 16. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő éppen tavaszi nagytakarítást végez otthonában, ami úgy tűnt, egyik rajongójának nagyon jól jött: két pár cipővel lett gazdagabb.

hirdetés
LeAnn Rimes kisegítette egy rajongóját

LeAnn Rimes elég elfoglalt mostanában: dolgozik, barátja 2010 decemberében jegyezte el, és nagytakarítást végez otthonában. Ez utóbbit a Twitter-profilján tette közzé. Megírta, hogy háromórányi szekrényátrendezgetés után a táskái és a cipői az egész házban össze-vissza vannak, de legalább mindent sikerült átrendezni.

Miután ezt az üzenetet elküldte, egyik rajongója – Peggy Joyce – rögtön le is csapott az alkalomra. Megkérdezte tőle, hogy nem akar-e neki adni valamit, ha már úgyis csak a kukába kerülnének a kidobandó, megunt dolgai. Elárulta, hogy nemrég elvesztette a munkáját, és 16 hónapos gyerekére is vigyáznia kell. Rossz éve volt.

„Írd meg privát üzenetben a lakcímedet és a méreteidet... ha ugyanazok, mint nekem, elküldök pár dolgot. Megoldom!” – válaszolta LeAnn, akinek a lelkiismerete nem engedte, hogy figyelmen kívül hagyja ezt az üzenetet.

Peggy boldogan megköszönte. Megírta, hogy a fia – Connor – 16 hónapos, és ő is köszöni.

„Nemsokára el is postázom. Elküldtem egy nyári papucsot és teniszcipőket a méretedben. Remélem, segít.”

Mikre nem képesek a sztárok a rajongóikért? Peggy Joyce azóta nagyon népszerű a Twitteren, rengeteg üzenetet kap nap mint nap, és gyakran ír LeAnn-nek, hogy szép napot kíván neki, vagy hogy köszöni még egyszer a jótettet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek