Starity

Letartóztatták Nicolas Cage-et

2011. április 17. 02:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű színészre rájárt a rúd a hétvégén, mivel összeszólalkozott néhány rendőrrel, akik csendháborítás és gyalázkodó beszéd vádjával vették őrizetbe.

hirdetés
Letartóztatták Nicolas Cage-et

A Boszorkányvadászat sztárja és felesége New Orleansban jártak, amikor egy taxisnak feltűnt Nicolas Cage viselkedése. Szemtanúk szerint ugyanis állat módjára őrjöngött és üvöltözött nejével, amire az épületekben élők is felébredtek.

A sofőr azonnal tárcsázta a rendőröket, akik ellenőrzést tartottak, és Cage szóváltásba keveredett velük – jelentette a TMZ.com. A szemtanúk szerint a színész rendkívül részeg volt, és nem hallgatott a rendőrökre, akik azt tanácsolták neki, menjen haza, és pihenje ki magát.

A felesége megerősítette, hogy nem történt fizikai bántalmazás, ennek ellenére a biztosurak velük szembeni gyalázkodó beszéd, valamint csendháborítás vádjával őrizetbe vették, az óvadék értéke pedig 11 000 dollárra rúg.

Természetesen ettől a színész hírneve még nem fog kockán forogni, mindenesetre nem túl szép példát mutatott viselkedésével a rajongóinak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek