Starity

Eddig Adam Lambert gyűjtése a legsikeresebb

2011. április 17. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes, Adam Lambert hatalmas adománygyűjtő akciót rendezett 29. születésnapja alkalmából a tisztavíz-projektnek.

hirdetés
Eddig Adam Lambert gyűjtése a legsikeresebb

Egyre népszerűbb, hogy a hírességek a tiszta víz érdekében szerveznek adománygyűjtéseket – többek között: Justin Bieber, Alyssa Milano, Jessica Biel –, ám eddig a legsikeresebbnek kikiáltott sztár Adam Lambert.

Az egykori American Idol pár hónapja ösztönözte rajongóit arra, hogy ajándékok helyett támogassák gyűjtését, a cél  pedig legyen 29 000 dollár.

A glambertök a kérését hat (!) óra alatt teljesítették, így Adam – s szinte mindenki – sokkolva, kitwittelte, hogy „Rendben, akkor menne a 290 000 is?”. A fantasztikus rajongók 24 óra alatt 60 000-re növelték az összeget.

A születésnapján (január 29-én) a szerver összeomlott, teljesen lefagyott, annyian kattintottak az oldalra, s adományoztak (pár óra alatt 115 000 dollár gyűjt össze).

Mivel sikeresnek bizonyult Adam kérése, így meghosszabbították a gyűjtést, s a minap zárult le. Adam büszkén tweettelte ki a következőt: „WoW! 325 255 $ jött össze jótékonysági célra a vízért! Neked köszönhetően 16 162 ember juthat tiszta, egészséges vízhez!”

Adam adománygyűjtése megdöntötte a rekordot, amelyet a program szervezői nem győztek meghálálni: „Köszönjük, hogy vagy nekünk Adam! S a rajongóidnak is! Fantasztikus emberek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek