Starity

Jennifer Morrison új sorozatban szerepel

2011. április 17. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Morrison az amerikai ABC csatorna egyik új sorozata, a „Once Upon a Time” főszerepét alakítja majd.

hirdetés
Jennifer Morrison új sorozatban szerepel

Jennifer Morrisont a Doktor House Allison Cameronjaként ismerhettük meg. Miután hat évad után kiírták a karakterét, az Így jártam anyátokkal Zoey-aként mutatta meg komikus oldalát.

Most viszont az ABC csatorna (melyen többek között a Született feleségek és a Grace klinika is fut) Once Upon a Time ('Egyszer volt, hol nem volt') című sorozatában fog szerepelni, mely Eddy Kitsis és Adam Horovitz, a Lost vezető producereinek közös agyszüleménye. Morrison elmondása szerint a Lost-rajongók felismerhetnek majd pár utalást az első epizódban (pilot).

„Gyönyörűen írták meg a pilotot, és a színészek is nagyszerűek – áradozik Morrison. – Nagyon különleges az egész.”

De kezdjük az elején: Miről fog szólni a Once Upon a Time azonkívül, hogy egy „napjainkban játszódó tündérmese” lesz?

„Alapvetően minden valaha megírt tündérmese-szereplő létezik a valóságban, de megátkozták őket, és elfelejtették, kik voltak eredetileg” – magyarázza Morrison. (Pl. a Hármastársakból ismert Ginnifer Goodwin játssza Hófehérkét, és a Szvingerek Lana Parrillája a Gonosz Mostohát.) „A mi valóságunkban élnek, és nem tudják, hogy kik ők valójában. És emiatt soha nem lehet happy end az életükben.”

Morrison alakítja a sorozat főkarakterét, Annát: „két tündérmese-szereplő gyermeke, akinek az a sorsa, hogy mindenkit megmentsen az átoktól.”

Mindamellett ez nem akciósorozat: „Anna bírósági végrehajtó, szóval elég ütős a szakmája a való életben… szó szerint ütős – mondja Morrison. –Nem tud repülni vagy ilyesmi, csak egy kemény csaj. Nem a szüleivel nőtt fel, és most ő lett ‘a kiválasztott’, szóval kissé zaklatott állapotban találjuk őt az elején.”

A korábban említett Lost-producerekről annyit mondott, hogy „Eddy és Adam annyira jól tudják keverni a fantáziavilágot a valósággal, amit a Lostban annyi éven át csináltak. A pilot egyszerűen beszippantja az embert és bemutatja az alaphelyzetet és a konfliktust”. 

Mindebből persze csak akkor lesz sorozat, hogyha a csatornának tetszik a pilot – melyet a hetekben forgattak le (fotók) –, és előbb 13 epizódot rendel be belőle, majd pedig a megfelelő nézettség elérése után jöhet a teljes évad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek