Starity

VV Olivér szerint mindenki el fog tűnni

2011. április 17. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olivér elmondta, hogy nem kíváncsi egyik villalakóra sem, és úgy gondolja, egyikük sem lesz képes kamatoztatni villabeli életét – kivéve Alekosz, és ő.

hirdetés
VV Olivér szerint mindenki el fog tűnni

Mióta Olivér vereséget szenvedett Bécivel szemben, és kijött a luxusbörtönből, nincs sok ideje. A hét minden napján van valami dolga: tévés és rádiós interjúkra jár, Alekosz-nagygyűléseket szervez, közönségtalálkozókon jelenik meg, illetve egyéb felkéréseknek is eleget tesz, így még párjára, Enikőre sincs sok ideje.

A villa vagánya a Life.hu-nak úgy nyilatkozott a villalakókról, hogy Alekoszon és rajta kívül senki nem viszi majd sokra, és eltűnnek a süllyesztőben: „Azt gondolom, hogy Alekosz és én lehetünk azok, akik lavírozhatnak a szakmában, talán még Éva és Anikó, aki szerencsét próbálhat ezen a területen, de a többieknek kapáltak. Volt, aki nagyon nagy arccal bírt a villán belül, hogy itt kinn mekkora sztárság vár majd rá, majd igen nagyot koppant. Van, aki még próbálkozik, de van, aki már feladta. Egy biztos, amíg az ember semmit nem tesz le az asztalra, addig ne várjon hírnevet és ismertséget. Többen ezt képtelenek felfogni”mondta VV Olivér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek