Starity

Letartóztatták Chace Crawford-ot!

2010. június 05. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl színészét a szülővárosában, a texasi Plano-ban tartóztatták le marihuána birtoklás gyanújával, mondja a rendőrség.

hirdetés
Letartóztatták Chace Crawford-ot!

Bár a börtönből - óvadék ellenében - kiengedték, Chace-nek egy ideig nem lesz nyugta. A Twitteren például már órák óta a "Chace Crawford Arrested" ("Chace Chawford Letartóztatva" a legtöbbször bepötyögött téma.

Chace Lone Star State-ből származik, Lubbock-ban született és Plano-ban nőtt fel, ami megmagyarázza, mit kereshetett ott aznap éjjel. Egy bennfentes azt mesélte az E! News-nak, hogy akkor épp a családja és barátai meglátogatására ment a városba. A 24 éves színészt egy kicsivel éjfél után tartóztatták le ma reggel (2010. június 5.) kevesebb, mint 50 g marihuána birtoklása gyanánt. A vád továbbá helytelen viselkedés.

A Ringo's Pub parkolójában kapták el a hírességet. Források szerint Chace egy kocsiban volt egyik barátjával, amikor elkapták.

http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/chace-crawford-mug-shot_299x415.jpg

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek