Starity

Lady Gaga elárulja rajongóit?!

2011. április 17. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga szivárogtatta ki a Judast a megjelenése előtt, és hamis borítót tett közzé. Lady Gaga a 21. század Júdása!

hirdetés
Lady Gaga elárulja rajongóit?!

Lady Gaga április 15-én Monster Ball elnevezésű turnéjával Orlandóban koncertezett. Egyik száma, a Boys, Boys, Boys előtt érdekes információt osztott meg rajongóival.

„Megígérem nektek, hogy jól fenékbe rúgom azt, aki kiszivárogtatta a dalom!” – mondta a hölgy, majd megfordult, s fenékbe billegette magát párszor. A jelenet erre a linkre kattintva tekinthető meg, egészen pontosan 0:45 percnél.

Állítólag – a fanatikusok szerint – nem ez Gaga első trükkje a rajongóival szemben.

Júdásról azt kell tudni, hogy háromszor árulta el Jézust, így most azt rebesgetik, hogy Gaga bújt Júdás szerepébe, s ő árulja el Jézust, azaz a rajongóit – háromszor.

Első trükkjének mondják a Judas kiszivárogatását. Másodiknak, hogy a szám a beígért időpontnál előbb vehető meg az iTunes-on, kiszivárgás miatt.

A harmadik pedig, hogy a minap megjelent a Born This Way hivatalos borítója, amely minden bizonnyal hamis, mert egyáltalán nem vallna Gagára, hogy ilyen munkát adjon ki a keze körül:

http://tattle2.me/wp-content/uploads/lady-gaga-reveals-her-born-this-way-cover.jpg

A teória szerint négy nap múlva, április 19-én Gaga átmegy Jézus szerepébe, s valami nagy dolgot fog publikálni. A bennfentesek szerint vagy a hivatalos borítót teszi közzé, vagy pedig a Judas videoklipjét.

Kíváncsian várjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek