Starity

Smallville: A különleges pillanat

2011. április 18. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Smallville amerikai rajongóinak már nem kell sokat várniuk kedvenc sorozatuk befejező epizódjára, ugyanis a 10. évaddal lezárul a történet. A széria alkotói és a színészek szerint is minden eddiginél érdekesebb lesz a finálé.

hirdetés
Smallville: A különleges pillanat

A Smallville című széria még idén véget ér. A történet a 10. évaddal zárul, de a fináléról nem sokat beszélnek a készítők. Annyit azonban már ősz óta tudni lehet, hogy olyan dolgok történnek majd a produkcióban, amelyre senki sem fog számítani.

A TVGuide magazin azonban nemrég a főszerepet alakító Tom Wellingtől megkérdezte azt, amire már mindenki kíváncsi: Beteljesül-e Clark végzete, és igazi hőssé válik-e. A jóképű színész sejtelmesen a következő választ adta: „Ez a sorozat számomra sosem Supermanről szólt. Hanem Clark Kentről. És nagyon-nagyon fontos, hogy a történet végén egyértelművé tegyük, hogy lezárjuk Clark Kent történetét.”

Kelly Sounders, a produkció egyik készítője is mesélt az utolsó, dupla részről: „Végig kell nézni mind a két órát. Lesz egy nagyon-nagyon különleges pillanat, amit imádunk. Senki sem lesz csalódott, aki azt a pillanatot várja.”

Egyébként Pál Tamás, Oliver Queen magyar hangja nemrég blogjában elárulta, hogy megkezdték a 10. évad szinkronmunkálatait, vagyis nemsokára mi, magyar nézők is végigizgulhatjuk az új epizódokat, és láthatjuk azt a bizonyos mindent elsöprő pillanatot, amelyre már egy évtizede várunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek