Starity

Thalía gőzerővel dolgozik új lemezén

2011. április 18. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szexi énekesnő áldott állapota ellenére meg sem áll: dalokat szerez új albumához, és harmadik könyvének kiadását készíti elő. Minderről persze folyamatosan tájékoztatja rajongóit, a tőle megszokott módon.

hirdetés
Thalía gőzerővel dolgozik új lemezén

Úgy tűnik, Thalíát nem akadályozza terhessége a munkában. Mint már megszokhattuk tőle, folyamatosan tweeteli követőinek, éppen mivel foglalatoskodik és hogyan telnek a napjai. Az énekesnő nem elégszik meg azzal, hogy hamarosan megjelenik harmadik könyve, már gőzerővel dolgozik legújabb lemezén, amely a gyémánt- és dupla platinalemezes koncertalbuma után az első vadonatúj stúdióalbuma lesz.

– Componiendo 1 mega hit con Leonel Garcia! Queeeee cancion!!! Ya quiero entrar al estudio y cantarla para que la tengan! nos quedo increible!!!! („1 mega slágert szerzek éppen Leonel Garcíával! Micsoda dal!!! Rögtön szeretnék belépni a stúdióba és elénekelni, hogy meglegyen nektek! Hihetetlenre sikeredett összehoznunk!!!!”) – osztotta meg örömét hivatalos mikroblogján.

Két nappal később folytatta a beszámolót:

– Seguimos componiendo para el nuevo disco. Leonel y yo imparables! Hoy vamos x la 3a rola y estan quedando increibles! Buen día, a brillar todos! („Folytatjuk a komponálást az új lemezhez. Leonel és én megállíthatatlanok vagyunk! Ma a 3. számnál járunk, és hihetetlenek lesznek! Szép napot, ragyogást mindenkinek!”) – lelkesedett.

Nos, reméljük, az új album legalább annyira jó lesz, mint amekkora odaadással készül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek