Starity

Witherspoon csalódott Robert csókjában

2011. április 19. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A páros közös filmjét, a Vizet az elefántnak című alkotást épp a napokban mutatják be a tengerentúlon. A színésznő a szerelmi jelenetről nyilatkozott az InTouch magazinnak.

hirdetés
Witherspoon csalódott Robert csókjában

A Doktor Szöszi sztárja korábban már elmondta, ez a film jelenti karrierje fénypontját, és minden nap izgalommal várta a következő jelenetek felvételét. Amikor azonban a szerelmi jelenetre került a sor, maga is megdöbbenten állt a kamerák előtt – állítása szerint ugyanis csalódott Pattinson csókjában.

Robert volt az eddigi karrierem során a legborzalmasabb, leghidegebb partnerem, akivel szerelmi jelenetet kellett felvennünk. Végig horkantott, és ez egyáltalán nem volt vonzó. Komolyan, nem viccelek! Elég nyomasztó volt, és nagyot csalódtam” – mesélte Witherspoon az InTouch magazinnak adott interjújában.

A frissen házasodott színésznő férje valószínűleg nem kap féltékenységi rohamot ezen állítások ismeretében, azonban Robert sem volt elragadtatva Reese-től, szerinte ugyanis a híresség rengeteget káromkodik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek