Starity

VV Szandika dobta szerelmét — megint

2011. április 19. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Szandika és Gotti love storyjának ezúttal vége, mindkét fél kitálalt a részletekről.

hirdetés
VV Szandika dobta szerelmét — megint

A Való Világ plasztikcicájánál betelt a pohár, és egy hete már másodszor adta ki szerelme, Gotti útját. Saját bevallásuk szerint sehogysem működött volna a kapcsolatuk, így is mindössze egy hónapot voltak együtt. Gotti elmondta, egyáltalán nem bánja a szakítást, hiszen ismét a nyugalom és a béke uralkodik az életében.

„Hál’ Istennek már egy hete nem vagyunk együtt. Olyan dolgokat csinált, amit az én gyomrom már nehezen vett be, undorítóan viselkedett. A helyzet az, hogy előjött a vége” – nyilatkozta Gombi haverja a Napi Ásznak.

Az biztos, hogy Szandikával az utóbbi időben elszaladt a ló: fennhangon beszél ismerőseivel, gyakran az újságírók kérdéseire sem hajlandó válaszolni. Arról nem is beszélve, hogy a lánynak turnémenedzsere van, és igazi sztárként szállítják egyik helyről a másikra.

Szandika szerint viszont Gotti csak a hírnévért és a pénzért volt együtt vele, ugyanis a férfi munkanélküli, míg az egykori villalakó nem győz eleget tenni a felkéréseknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek