Starity

Tyra Banks nemsokára anya lesz?

2011. április 22. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szupermodell, Tyra Banks családot szeretne alapítani párjával, John Utendahllal.

hirdetés
Tyra Banks nemsokára anya lesz?

A 37 éves Tyra Banks szerint eljött az idő, hogy megtapasztalja, milyen is anyának lenni. A legendás szupermodell jelenleg John Utendahl üzletemberrel él együtt, és azt tervezik, hogy hamarosan családot alapítanak. 

A Topmodell leszek! háziasszonya nemrég a Piers Morgan Tonight Show-ban beszélt erről. Elárulta, hogy egyre jobban szeretne egy kisbabát a karjai közé ölelni, s bízik benne, hogy e vágyai hamarosan beteljesülnek.

„Mindenképpen szeretnék gyereket” – mondta Tyra, aki mostanában nemcsak a modellkedésben, hanem a műsorvezetésben is egyaránt jeleskedik. Ezután a Piers által feltett kérdésre, mely szerint próbálkoznak-e már párjával a „gyerekprojekttel”, mosolyogva ezt felelte: „Igen, talán.”

Ugyanakkor azt is megemlítette, hogy bár gyermekáldásra nagyon is, de esküvőre egyáltalán nem készül, hiszen szerinte attól még lehet boldog párkapcsolatban élni, ha nem házasok a felek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek