Starity

Újra lendületben Sarah Shahi

2011. április 19. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan bemutatják Saraj Shahi legújabb filmjét, amiben a Dexter sorozat sztárjával, Michael C. Hall-lal és a Charlie Angyalai filmekből ismert Lucy Liuval lesz látható.

hirdetés
Újra lendületben Sarah Shahi

Már három év telt el azóta, hogy a fekete szépség, Sarah Shahi filmben játszott. Ez viszont most megváltozott, hiszen hamarosan megjelenő, legújabb filmjén már csak az utolsó simítások vannak hátra.

De ezen az alkotáson kívül Sarah-ra még egy forgatás vár, hiszen 2012-ben már Milo Ventimiglia és Sara Paxton oldalán fogjuk látni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Sarah nem csak ebben a két csodálatra méltó filmben lesz látható, hiszen még mindig forgatják a Fairly Legal című sorozatot is.

A hamarosan megjelenő dráma-vígjáték címe East Fifth Bliss lesz. Rendezője Michael Knowles, akit többen színészként is ismernek. A műben Sarah Hattie Skunk, valamint Hattie Rockworth szerepét alakítja, Michael C. Hall Morris Bliss bőrébe bújik, míg Lucy Liu Andrea karakterét fogja megformálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek