Starity

Újabb vád Elizabeth Gutiérrez ellen!

2010. június 05. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tv y Novelas legújabb számában azzal vádolta meg a színésznőt, hogy 2001-et követően több plasztikai műtéten is átesett. Ezt néhány Photoshoppolt képpel próbálták alátámasztani, ám a szemfüles rajongók bebizonyították a híresztelések ellenkezőjét.

hirdetés
Újabb vád Elizabeth Gutiérrez ellen!

Elizabeth Gutiérrezt 2006-ban egy a Telemundo által készített valóságshowban, a Protagonistas de novela 2.-ben ismerte meg a tévénéző közönség, melyet nálunk a Zone romantica tűzött képernyőre, Tévésztár kerestetik címmel. A műsorban Elizabeth bekerült az öt legjobb közé, s ezzel elég nagy népszerűségre tett szert, mostanra pedig már világszerte ismert színésznő.

Ám Mexikó hivatalos pletykamagazinja, a Tv y Novelas egy elég érdekes dologgal vádolta meg. Legújabb számában ugyanis leközölt néhány olyan fotót, melyen állítólag Liz látható 2001-ben. Szerintük ezt az évet követően számos plasztikai műtéten és botox kezelésen esett át. Bár a hölgy meglehetősen hasonlít a színésznőre, a szemfülesebb rajongók nem estek bele a magazin csapdájába. Visszanézve ugyanis a Protagonistas de novela-t könnyen rátalálunk egy olyan felvételre, melyben az akkori versenyző lányról néhány fiatalkori fotót vetítettek be, s melyen tisztán látszik a különbség ezek és a Tv y Novelasban megjelent képek között. Ugyanakkor van még egy tény, mellyel nem számoltak az újságírók. Az akkor 22 esztendős lány egészen 2006-ig egy ügyvédi irodában dolgozott, és kétlem, hogy egy egyszerű titkárnői fizetésből finanszírozni tudta volna ezeket a drága beavatkozásokat.

Tehát a magazin a photoshoppolt képeivel nem igazán ment sokra. Ezt a próbálkozást követően pedig elgondolkodhatunk azon, miért pikkel annyira a mexikói média a Levy-Gutiérrez házaspárra, hisz a Tv y Novelas testvérmagazinja, a Tv Notas ebben az évben már nagyon megedzette Elizabethék tűrőképességét azzal, hogy engedély nélkül lekölzölték újszülött gyermekük fotóját.

Íme a videó, mellyel Gutierrez igazát bizonyították:
">">

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek