Starity

Dukai Regina szerint nincsenek csodaszerek

2011. április 20. 20:08   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Regina fotózásról fotózásra jár, így nem tud olyanokra figyelni, hogy beszedjen mindig mindenféle vitamint, de mégis mindig a legjobb formáját hozza az összes fotózáson.

hirdetés
Dukai Regina szerint nincsenek csodaszerek

Dukai Regina azt vallja, nem változott semmit gyerekkora óta: ugyanúgy mindig a hajával, a bőrével és a körmeivel foglalkozik, mint annak idején. Tiniként rengeteg frizurát kipróbált, állandóan a színét vagy a hosszát váltogatta. Azóta már nemcsak ő, hanem sok-sok fodrász segít haja változtatásában.

Mostanában már több vizet iszik, több gyümölcsöt eszik, ahogy az édesanyja tanácsolta. Elég nehéz figyelni arra, hogy elég folyadékot igyon, mert állandóan pörög, utazik, tévéfelvételen vesz részt, vagy fotózásról fotózásra jár. Szépségvitaminnal próbálja pótolni a hiányosságait. Mielőtt ezt a tablettát kipróbálta, már mindent megpróbált. Ez a szer regenerálja a haját, illetve a bőrét és a körmét karbantartja, vagy épp erősíti. Regina nem félt kipróbálni ezt a kapszulát, bár hallott olyanokat, hogy hízni lehet tőle. vagy a szőrösödés is erősödhet. Télen rengeteg C-vitamint vesz be, nyáron pedig béta-karotint bőre miatt.

Regi nem hisz a csodaszerekben. Minden nőnek ajánlja a helyes táplálkozást, és azt, hogy mindenki figyeljen oda a testére, mert senki nem szeretne túl hamar ráncos lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek