Starity

Hamarosan véget ér Britney gyámsága?

2010. június 05. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 3-án volt Britney Spears legújabb gyámsági tárgyalása Los Angelesben. Bár BritBrit nem vett részt a meghallgatáson, édesapja és egyben gyámja, Jamie, jelen volt a zárt ajtók mögött folyó megbeszélésen.

hirdetés
Hamarosan véget ér Britney gyámsága?

A LASC véleménye szerint, megvitatták Britney jelenlegi állapotát, a juttatásokat (például a bíróság által kijelölt ügyvédek díjait) valamint az iratok titkosítását kérvényezték.

Egy bennfentes elárulta, hogy Jamie csütörtökön délután 4 órakor érkezett meg a Fellebbviteli Bíróságra, Reba Goetz bíróhoz, majd a nap hátralévő részét itt is töltötte. Goetz bíró jóváhagyta Mr. Spears ügyvédei 235,570 dolláros és Andrew Wallett ügyvédirodájának 124,714 dolláros juttatásait. Sam Ingham, az énekesnő ügyvédje elmondta, hogy: „Az ügyfele nem ellenzi a fizetségek egyikét sem, szilárdan elhatározta, hogy kimarad a pénzügyi döntések meghozatalából.” A tárgyaláson a fizetségek mellett az orvosi leleteket is kielemezték.

Egy, az énekesnőhöz közel álló forrás kikotyogta, ha minden jól megy, Jamie gyámsága valószínűleg már a nyár végén befejeződik. Az ezt követő tárgyalást július 27-ére tűzték ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek