Starity

Ál-Horváth Éva kavar a neten

2011. április 21. 18:06   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezetőnő nevével a Facebookon élnek vissza. Horváth Éva fel van háborodva, és kéri, az illető törölje ki a profilt, ám az nem teszi.

hirdetés
Ál-Horváth Éva kavar a neten

Gyakori, hogy a sztároknak több adatlapjukat találjuk meg az interneten, amelyből nem biztos, hogy mind a kedvencünk tulajdonában áll. A Facebookon például minden híresség nyit egy oldalt, amire rányomhatjuk a „tetszik” gombot, és nem csinálnak magánprofilt. Ha rákeresünk a nevükre, mégis találunk több száz Lady Gagát, Justin Biebert vagy éppen Miley Cyrust – a hazai sztároknál sincsen másképp. A legújabb webáldozat Horváth Éva.

„Elképesztő, mi mindenre képesek az emberek. Nagyon kellemetlen, hogy a nevemben jelölgeti be az embereket, beszélget a barátaimmal úgy, mintha én lennék, arról nem is beszélve, hogy helyesírási hibákkal posztol az üzenőfalra” – mesélte a modell.

Éva már jelezte az áladatlap tulajdonosának, hogy törölje magát, vagy írja ki, hogy ez egy fanklub, de annak esze ágában sincs ezt tenni. Évi már jelentette a Facebook moderátorainak is a történetet, de azok nem foglalkoznak vele. A műsorvezetőnő teljesen kiakadt, és azt mondta, ha kell, akár a rendőrségre is elmegy az üggyel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek