Starity

Shodeinde Dorka külföldön próbálna szerencsét

2011. április 22. 09:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor sztárja rengeteget dolgozik, de rengeteg időt tölt a kisgyermekével is. Shodeinde Dorka jobban teljesít, mint gondolta: száz százalékosan támogatja a babát és a párját, közben pedig külföld felé kacsintgat.

hirdetés
Shodeinde Dorka külföldön próbálna szerencsét

„Rengeteg fellépésem van, de emellett nagyon sokat vagyok a Lizával. A kicsi most nyolchónapos, nagyon sokat változik, és sokkal személyesebben tudunk kommunikálni. Ha berakom a zenét, akkor ő is nyomja velem együtt, de nagyon édes, és nagyon sokat vagyok vele. Minden sokkal jobban alakult, mint ahogyan vártam!” – meséli a tabutv.hu riporterének az aranytorkú tehetségkutatós sztár.

Shodeinde Dorka bevallotta, hogy nagyon félt attól, hogy az emberek leírják majd azért, mert elhanyagolja a kislányát, de mint mondja, erről szó sincs. „Az egész életünk nagyon kiegyensúlyozott! Most a párom is próbálja megtalálni az útját a fociban, úgyhogy már csak azon munkálkodunk, hogy miképp építsünk fel együtt egy nagyon szép életet” –mondta el a Tabu Tv internetes videójában az énekesnő.

„Nagyon nehéz megmaradni a pályán úgy, hogy az emberre tényleg emlékezzenek, de én most ezen dolgozom! Hatvan százalékban elértem, amit szeretnék, de arra törekszem, hogy hosszútávon megmaradjak ezen a pályán. Külföldön is gondolkodtam... nagyon szeretném ott is megmutatni magam valamilyen kapcsolat által!” – beszél álmairól az internetes sztártévé felvételén Shodeinde Dorka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek