Starity

Khloe Kardashian nem terhes, csak meghízott

2010. június 05. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig úgy tűnt,első gyermeküket várják a kosaras Lamar Odommal,ám Kris Jenner az egyik brit hetilapnak bevallotta, hogy a lánya csak meghízott.

hirdetés
Khloe Kardashian nem terhes, csak meghízott

A múlt héten Kris Jenner - a Kardashian-lányok édesanyja - elkottyintotta az Entertainment Tonightnak, hogy Khloe tulajdonképpen nem is terhes, csupán "picit" meghízott".

Kris: "Lehetetlennek tartom,hogy Khloe terhes lenne -arról én értesülnék elsőként.Az viszont igaz,hogy Khloe mostanában felszedett magára pár kiló felesleget- a Kardashian lányok hajlamosak erre."

De ha Khloe és Lamar mégis első gyermeküket várnák, Kris meg van róla győződve, hogy Khloe remek anyuka lenne. "Khloe és Lamar a legfantasztikusabb szülők lennének a földön.Nagyon felelősségteljesek tartom őket - Khloe mindig is segített nekem húgai, Kendall és Kyle körül. Szóval Khloe fantasztikus anyuka, Lamar pedig nagyszerű apuka lenne. Lamarnak már van két gyönyörű gyermeke - eddig velük babázhatam, ám most, hogy Kourtneynek megszületett első gyermeke, Mason nagyon teljesnek és boldognak, nagyon boldognak érzem magam. Egész életemben arra vártam, hogy nagy, boldog és egészséges családom legyen, s most ez végre megadatott. Köszönet Istennek ezért."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek