Starity

Vin Diesel kinőtt a verekedésből

2011. április 21. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az akciófilmek sztárja, Vin Diesel különös állítást tett a minap: ha valaki felbosszantja, inkább megölelné az illetőt, minthogy megverje.

hirdetés
Vin Diesel kinőtt a verekedésből

A Halálos iramban sztárja híres duzzadó izmairól és temperamentumáról, azonban a Men's Health legújabb számában rácáfol adottságai fizikai jelentőségére. Vin állítása szerint ugyanis minél idősebb, annál kevésbé akar megverni valakit.

„Ahogy öregszel, már nem akarod kiütni az embereket, hanem inkább megöleled őket. Ez, úgy vélem, egyfajta sajátos bölcsesség, amikor ráhagyod a kötekedő fickóra, mert tudod, hogy neki még nem nőtt be a feje lágya. Egyike vagyok annak a kevés embernek, aki úgy tudja kimutatni a szeretetét, hogy nyálasnak tűnjön – nyilatkozta a színész, aki hozzátette, az idő elteltével sokkal pozitívabban látja a világot. –  Nem azt mondom, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül kell nézni a világot, de lehet úgy élni, hogy az ember pozitív energiákat sugároz.”

A rajongók talán jó eséllyel pályáznak arra, hogy a színész következő filmjének premierjén – mely május 5-én lesz – hatalmas öleléseket kapjanak az akciófilmek sztárjától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek