Starity

Jordin Sparks és Steph Jones: Itt a vég!

2010. június 05. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Steph Jones úgymond rossz fát tett a tűzre és ez vezetett a harmónikus kapcsolat végéhez, pedig még a házzaságot tervezték. Jordin és Steph 100%, hogy szakítottak, számos újság és hír erről szólt a napokban.

hirdetés
Jordin Sparks és Steph Jones: Itt a vég!

Erről a két érintett személy nem beszél sokat, csak Jordin mondott egy keveset. Steph Jones más lánnyal melegedett össze az útóbbi időben, egy Francesca nevű hölgyel, aki kitálalt. Jones-t egy Natalie nevű lánnyal is látták csókolózni, a másik ok, hogy Steph szexelni akart a 20 éves énekes-színésznővel, aki tisztasággyűrűt hord.

Jordin pedig lépett, kidobta a 27 éves énekes-modell fiút. Már Steph születésnapi buliján sem jelent meg Jordin, csak twitteren írt neki: Boldog szülinapot.... Sőt Jordin Sparks csapatából, tehát a háttérénekesek közül is repült Steph.

Jordin úgy fogalmazott, hogy a házasság sztori is egy hazugság volt, hogy megtörténjen az a dolog, ami a házasságig nem lehet, a szex. Jordin pedig nem fogja a fogadalmát megszegni egy fiú miatt. Steph vissza akarta könyörögni magát, de nem sikerült, Jordint nem abból a fából faragták, hogy egy ilyen dolgot csak úgy kidobjon a kukába és úgy tegyen mintha minden jó lenne.

Így vége ennek a sztár kapcsolatnak is, pedig minden ember azt hitte, hogy ez egy boldog és harmónikus szerelem.

Az énekes-színésznő nincs maga alatt, mert leköti a turné, a The TXT program, a színészkedés és a rajongók. Így nyilatkozott: Nem fogok összetörni, és lesüllyedni mélyre, nem akarom, hogy én legyek a címlapon, miszerint Jordin teljesen összeomlott, nem én jól vagyok a körülményekhez képest, és a barátok, a szüleim mind mellettem vannak. Megmaradok az életvidám Jordinnak, akit ismertek.

A hírt nem is ezzel a címmel hozta le az Entertainment Weekly, hanem "Steph go, Jordin happy is left over" - azaz Steph megy, Jordin megmarad boldognak.

Jordin azt is elmondta, hogy ez már tényleg a vége volt, mert már hónapokkal ezelőtt furcsállott sok dolgot, például a házasságot, de remélte, hogy csak ő gondolkozik bután. Jordin, szeretünk, és maradj meg olyannak amilyennek ismerünk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek