Starity

Selena Gomez: ,,Érdekelnek a rajongóim''

2010. június 05. 19:07   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinisztár az MTV UK kérdéseire válaszolt egy rövid villáminterjúban, ahol magáról és a rajongókkal való kapcsolatáról nyilatkozott.

hirdetés
Selena Gomez: ,,Érdekelnek a rajongóim''

Selena Gomez olyan híresség, akinek szemmel láthatólag szinte sosem olvad le a mosoly az arcáról. Mindig vidámnak, kedvesnek, jókedvűnek tűnik. Talán túlságosan is? Azt angol MTV-nek adott interjújában elárulja, mi is van emögött.

Bevallotta, hogy néha csak azért nem borul ki, mert nem akarja ezzel felzaklatni a rajongóit. A 17 éves sztár, akit a Varázslók a Waverly helyből c. sorozat mutatott be a világnak beismerte, nem hagyhatja egyszerűen, hogy mikor ideges, azt mások is lássák, mivel a nap 24 órájában reflektorfényben kell élnie.

"Mindig megkérdezem magamtól, hogy vajon mit gondolnának rólam a rajongóim, ha kifakadnék valami miatt és valami gorombaságot mondanék. Soha, de soha nem akarnám, hogy csalódottak legyenek miattam, hisz nekik köszönhetem, hogy egyáltalán itt vagyok. Összességében nagyon örülök, hogy miattuk elgondolkozom néha a döntéseimen." Majd hozzátette: "Én is gyerek vagyok, egy tinédzser, így ha valamivel felbosszantanak, legszívesebben kiabálnék."

Egyébként a színésznő a közelmúltban pár napra elhagyta kis hazánkat, hogy kicsit szerepeljen a külföldi médiában is, és a Ths Scene-nel előadták a Naturally-t és még jó pár dalukat élőben az MTV-nek, ezzel bebizonyítva, hogy bizony, tudnak élőben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek