Starity

Lola csapkod és veszekszik, ha kiakad

2011. április 22. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lola és Baronits Gábor már jó ideje egy párt alkotnak, de egészen idáig sehol sem beszéltek egymás negatív tulajdonságairól. Most megtudtuk, hogy Lola gyakran hisztizik, Baronits Gábor pedig egyszerűen nem tud kikapcsolni.

hirdetés
Lola csapkod és veszekszik, ha kiakad

„Én nagyon ki tudok akadni! Nő vagyok, úgyhogy a semmiből is tudok akkora hisztit csinálni, hogy az már kellemetlen... Nem biztos, hogy mindenki előtt vállalnám azokat a perceket, amikor elborul az agyam, mert ilyenkor csapkodok és durván veszekszem!” – vall színt a kamera előtt Lola, de Baronits Gábor is talál magában kivetnivalót. „Hiú vagyok, de talán csak annyira, mint minden olyan ember, aki színpadon van. Szeretek jól kinézni, mert fontos az, hogy az emberek úgy lássanak, ahogyan szeretnének látni!” – mesél hibájáról a Jóban Rosszban sztárja.

A Tabu Tv riportere persze egymásról is megkérdezte a két sztárt, de a másik negatív tulajdonságairól már sokkal finomabban tudatták a világot. „Nem biztos, hogy akarok róla negatív dolgot mondani... ez maradjon köztünk” – zárja le gyorsan a témát Gábor. „El tud borulni, amikor csak a sorozatról van szó, és nagyon sokat forgat. Haza tudja hozni a munkát, de ez jó, mert mondjuk ha nekem kell segíteni valamilyen színpadi dologban, akkor azt is tök jól elmagyarázza!” – újságolja a tabutv.hu videójában Lola.

„Az elmúlt időszakban heti hat napot forgattam és próbáltam, nem volt annyi időnk egymásra, ezt pedig mindketten nehezen tudtuk elviselni” – osztotta meg az internetes sztártévé kérdezőjével Baronits, aki csak azt szeretné, hogy a párja legyen kicsit megértőbb a sok elfoglaltságát illetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek