Starity

Győzike nem örült, hogy életben maradt

2011. április 22. 15:03   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Győzike elmondása szerint ezeket most tényleg, igazán elkövette. Nem azért, mert szereplésre vágyik, hanem mert tönkrement a kapcsolata Bea asszonnyal. Elhagyták a barátai, nem érdekli, ki mit gondol róla, és a pánikbetegség tünetei fedezthetőek fel rajta.

hirdetés
Győzike nem örült, hogy életben maradt

Gáspár Győző a hetekben kétszer is megkísérelt öngyilkos lenni. Egyik esetet sem akarta eltussolni, ezért ő maga számolt be róluk a médiának. A második eset két héttel ezelőtt, vasárnap volt, az első pedig az azt megelőző szerdán. „Amikor az ember elér egy olyan szintre, hogy nem tudja uralni önmagát, akkor ez következik” – mesélte Győzike, aki pánikbetegséggel küszködik, melyre azóta már gyógyszereket is szed.

„Aki nem volt pánikbeteg, az nem tudja, miről van szó. Nem úgy van, hogy eltörik a kezem, begipszelik és meggyógyul” – ecsetelte a koporsóárus showman. Az első tünetek körülbelül egy évvel ezelőtt jelentkeztek: először csak félelmet érzett, de senkivel sem akart beszélni erről, legfőképp nem a sajtóval. Attól tartott, hogy azt mondanák, hogy már megint mi a fenét talált ki.  „Ebben az országban még azt sem hiszik el, ha valaki beteg. De nem baj, mert nem az ő bajuk, hanem Evelyné, Virágé és Bea asszonyé, a családomé” – mondta el Győzike, aki korábban többször is hazudott, amit el is ismert.

A COOL tévé műsorvezetője a Velvetnek elmondta, hogy első öngyilkossági kísérletekor kevesebb tablettát vett be, második alkalommal viszont már körülbelül tizennyolc-húsz darabot. „Akkor már sokkal erősebb volt az érzés, hogy gyerünk, minél előbb el. Nem gondoltam a gyerekekre, önző, egoista voltam.” Gáspár Győzőt a felesége, Bea asszony találta meg, aki azonnal intézkedett, és végül kimosták a gyomrát. „Nem örültem, hogy életben maradtam” – tette hozzá keserűen.

Győzike állítása szerint már 2008 óta boldogtalan. A pánikbetegség a családjában felmerülő problémák miatt alakult ki, és nem azért, mert már nem szerepel főműsoridőben. „Válságban vagyok a feleségemmel” – mondta. Bár tavaly novemberben, a ValóVilág 4 sajtótájékoztatóján úgy látszott, a kapcsolatuk nem változott, ám Győzike elmondta, akkor már három hónapja nem éltek házaspárként Bea Asszonnyal. A barátai is elhagyták: „A barátok tényleg elhagytak, azt a szót, hogy barátság, nem ismerem” – mondta, majd hozzátette, hogy sok mindenkit elvesztett maga mellől, és sok dologra ráébredt az utóbbi időkben.

„Leszerződtem, azt a fél órát végigmosolygom, utána, ha látnátok, el se hinnétek, hogy az is én vagyok” – mesélte a Belevaló című műsorról, ahol most ő az egyik műsorvezető esténként. Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtósa elmondta, hogy ők is utólag értesültek Győzike öngyilkossági-kísérletéről: „Megkérdeztük, hogy miben segíthetünk, de nem kérte, hogy változtassunk a beosztásán, és szabadságot sem kért” – mondta el Dobsi, így történhetett, hogy Gáspár Győző egyelőre maradhatott a műsornál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek