Starity

Leighton Meester szerencsecipője

2010. június 06. 01:01   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok mindenre lehet jó egy pár piros lábbeli. A Gossip girl sztárja, a 24 éves Leighton Meester az Óz a csodák csodája Dorothy-jával ellentétben nem arra használta, hogy őket összeütögetve hazajusson. Őt a világhírnévhez repítette a cipellő.

hirdetés
Leighton Meester szerencsecipője

A sztár egy interjúban elmondta, hogy mikor elment a sorozatban Blair szerepének meghallgatására nagyon le volt égve, egy kis lakásban élt New York egyik félreeső negyedében.

"A kirakatban láttam meg ezt a gyönyörű piros, leopárd mintás Marc Jacobs cipőt, és beleszerettem. Mondtam anyának, hogy ha ezt most megveszem, nem fogom tudni fizetni a lakbért. Anya azt mondta, a lakbér várhat." - meséli Leight. - "Elképzeltem, ahogy besétálok a meghallgatásra ebben, és megkapom a szerepet. És megkaptam."

Emellett arról is beszél, hogy számára mennyire nem fontos a mai divat, ez a Marc Jacobs-os dolog csak egy kis botlás volt a részéről.

"Sokkal jobban szeretem azokat a ruhákat, amiket anya hordott a hetvenes években. Ha ezek valamelyikét viselem, sokkal több elismerést is kapok."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek