Starity

Jayma, Neil és a Törpikék

2010. június 06. 02:02   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywood nyilván büszke arra, hogy egyre lehetetlenebb és bolondabb történetekkel állnak elő, már ami a filmeket illeti. A legújabb sztoriban a Hupikék Törpikék köszönnek vissza nekünk.

hirdetés
Jayma, Neil és a Törpikék

Ha valamivel, hát nagy, közönségkedvenc sztárok neveivel, arcával, sőt, hangjával lehet manapság népszerűvé tenni a legkevésbé ötletes alkotást is. Nagy valószínűleg ez volt a tervük a Hupikék Törpikék c. film alkotóinak is.

A mindenki által ismert történet szereplői most átrepültek az emberek világába. A törpöknek pedig minden vágyuk, hogy visszatérhessenek oda, de nem is lenne az életük teljes Hókuszpók (Hank Azaria) nélkül, aki minden áron le akarja őket vadászni, hogy... hogy is volt? Levest készítsen belőlük?

Persze, vannak evilági szereplőnk is egy házaspár (Neil Patrick Harris "Így jártam anyátokkal" és Jayma Mays "Glee", "Heroes") személyében, akik próbálják megvédeni őket a gonosz varázslótól.

És ha még a neves sorozatszínészek nem tették volna meg a hatásukat, ott vannak még ugye a törpök is, akiket valakinek szintén szinkronizálnia kell. Törpilla hangja például Katy Perry lesz majd.

Képeket a forgatásról itt találtok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek