Starity

Újra Magyarországra látogat a Cascada

2011. április 23. 19:07   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendkívül sikeres tavalyi Viva Comet-es fellépés után újra hazánkban lép fel a Cascada együttes, a csapat élén a gyönyörű énekesnővel, Natalie Horlerrel. A sikeres dance-együttes nyáron jön Magyarországra.

hirdetés
Újra Magyarországra látogat a Cascada

A tavalyi évben lépett először magyar földre a Cascada énekesnője, Natalie Horler – június 17-én a Viva Cometen csapott hatalmas bulit a táncosaival, a hazai rajongók nagy örömére. Akkor Natalie bevallottan idegeskedett, vajon milyen lesz a fogadtatásuk, ugyanis korábban nem találkozott magyar közönséggel, nem tudta, mennyire népszerűek hazánkban. A fellépés olyannyira jól sikerült, hogy idén, szintén nyáron, ismételten fellép Magyarországon a Cascada.

Azonban most nem Budapesten lépnek fel Natalie-ék, hanem a cél most a Győr mellett lévő Győrszentiván. Azon belül is a VII. Győrszentiváni Nyári Fesztivál külföldi sztárvendége lesz Horler június 25-én, szombaton 22.30-kor, egyórás show keretében, ahol minden bizonnyal a nagy slágerek mellett a hamarosan megjelenő új album dalaival is fellép majd.

A fesztivál június 23-a és 26-a között kerül megrendezésre, a napijegy 2000 forintba kerül, a többnapos fesztiváljegy 800 forinttal drágább. Aki úgy érzi, hogy hasonlít a Cascada énekesnőjére, Natalie-ra, az a hasonmásversenyen is szerencsét próbálhat, melynek fődíjaként találkozhat a backstage-ben az énekesnővel. További információk a fesztivál honlapján találhatók.

Reméljük, hogy a tavalyi koncert után most is hasonlóan élvezni fogja a fellépését Natalie, és ismét emlékezetébe vésődik, hogy mennyire szeretik Magyarországon is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek