Starity

Rihanna és Usher randiznak?

2011. április 24. 08:08   |   Szerző: chrisBrown14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna az év elején még Colin Farrellel randizgatott, de ez a kapcsolat nem volt hosszú életű. Ezúttal az R&B-szupersztár, Usher – állítja egy névtelen forrás.

hirdetés
Rihanna és Usher randiznak?

Rihanna az elmúlt hétvégén Usherrel töltötte estéjét a Coachella Fesztiválon, New Yorkban. A hangulat növelésére még egy közös táncot is bevállaltak a közönség nagy örömére, de egyébként nem nagyon töltötték egymással az időt. A fesztivál után viszont megbeszéltek egy randit egy New York-i szállodában, ahol aztán több is lehetett egy szimpla vacsoránál.

„Nagyon jól elvoltak együtt a múlt hétvégén. Igazából már régebb óta ismerik egymást, de nem mindig volt túl jó a kapcsolatuk. Hosszasan és szenvedélyesen csókolóztak. Nem volt kérdés, hogy van szikra kettejük között” – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Bár a két énekes tagadja, hogy egy pár, mégis a 9 év korkülönbség ellenére nem lehetetlen, hogy a jövőben együtt fogjuk látni őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek