Starity

Sarka Kata segít Szabó Zsófinak pasizni

2011. április 25. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hajdú Péter felesége mindent megtesz, hogy pasit találjon a Jóban Rosszban sztárjának, Szabó Zsófinak.

hirdetés
Sarka Kata segít Szabó Zsófinak pasizni

Hajdú Sarka Kata és Szabó Zsófi manapság minden sajtóeseményre együtt érkeznek, ez pedig egyáltalán nem véletlen. „Én semmit nem hagytam ki az életemből. Annyira sokat buliztam a főiskolán sajnos, hogy besokalltam tőle, és nagyon örültem, hogy megtaláltam azt a pasit, akinek gyereket szülhetek!” – meséli Kata.

A két lány a Tabu Tv riporterének vallott először baráti kötelékük egyik fő missziójáról, ami nem más, mint pasit találni Zsófinak. „Látom Zsófin, hogy mennyire nehéz most normális pasit találni... Támogatom őt, mert nekem sem lenne ehhez egyedül energiám! Lelkileg is nagyon erősnek kell lenni, hogy megtaláld az igazit annyi pasin keresztül. Tök gáz!” – osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hajdú Péter gyermekeinek édesanyja, Sarka Kata.

Szabó Zsófi egyébként már egy ideje keresi az igazit, viszont túl sok ideje nincs a kutakodásra. „Nekem soha nincs időm magamra! Örülök, ha például havonta egyszer eljutok a pedikűröshöz meg a kozmetikushoz...” –taglalja a szőke sorozatsztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek