Starity

VV Éva családja bepereli VV Lacit

2011. április 24. 13:01   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Laci igen nagy bajba kerülhet. Az egyik lap az ő állítólagos bizonyítékai alapján megpendítette, hogy Éva talán pénzért szexelt külföldön. A lány édesanyja viszont kártérítésre is számíthat a lejárató kampány miatt.

hirdetés
VV Éva családja bepereli VV Lacit

„A lányom életében két ízben ült repülőn, amikor a volt barátjával meglátogatták a srác édesanyját Svájcban. Ha a lányom luxusk*rva lett volna, nem így állnánk. Én csak tudom! Éva egyik barátnője is azt mondja, hogy hívták Dubajba, de nem ment, és ez így igaz” – mesélte Éva édesanyja, aki a bírósághoz fog fordulni igaza bizonyítása érdekében.

Időközben az is világossá vált, hogy VV Laci senkiről nem ránt le semmilyen leplet. „A villában valóban azt mondtam, hogy kiteregetem a szennyest Éváról. Amikor azonban kijöttem, a sajtó már mindent leírt, amit tudok. Én csak a meztelen képekről tudtam!” – magyarázkodott a stop.hu-nak a ValóVilág luxusvillájának egykori lakója, Laci.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek