Starity

A Borgia család nálunk is debütál

2011. április 24. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Magyarországon forgatott sorozat hamarosan az HBO műsorára kerül Jeremy Ironsszal a főszerepben.

hirdetés
A Borgia család nálunk is debütál

A Showtime csatorna – felbuzdulva a Tudorok sikerén – új sorozatot készített, melyet tavaly forgattak – többek közt Magyarországon. A The Borgias címet viselő történelmi dráma az olasz reneszánsz korában élő legendás családot mutatja be.

A történet középpontjában Rodrigo Borgia – azaz VI. Sándor pápa áll, akit Jeremy Irons formál meg, és az erkölcstelen, továbbá korrupt nézeteit, cselekedeteit viszi a vászonra. Csakugyan kiemelkedő szerepet kap benne fia, Cesare, akit az ifjú francia színész, François Arnaud alakít.

A sorozat sikerében biztosak lehetünk, hiszen történetét az Oscar-díjas forgatókönyvíró, Neil Jordan írja, aki emellett producerként és rendezőként is szerepel. Egyes epizódok során feltűnnek benne magyar nevek is, mint Árpa Attila vagy Konter László.

A sötét és véres uralmukról elhíresült Borgiák története hamarosan az HBO műsorán is látható lesz. Eddigi tervek szerint az első epizód premierje június végére várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek