Starity

Neve Campbell beszólt Hollywoodnak

2011. április 24. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Neve Campbell, a Sikoly-filmek főhősnője egy interjú alkalmával élesen bírálta Hollywoodot azért, mert az összes sikeres filmhez folytatásokat készítenek, továbbá hangot adott nemtetszésének, hogy ennyi könyvet és képregényt filmesítenek meg.

hirdetés
Neve Campbell beszólt Hollywoodnak

A színésznő szerint, ha továbbra is ilyen sok könyv- és képregény-adaptáció készül, akkor az emberek is kevesebbet fognak olvasni, hiszen elég lesz kivárniuk, hogy elkészüljön a film a regényekből. 

Neve tehát úgy gondolja, hogy az amerikai filmipar nagyon rossz irányba halad – hosszú távon romboló hatású lesz a filmművészetre, ami így elveszíti egyediségét a sok folytatás, adaptáció és remake miatt –, és ezen sűrgösen változtatni kellene: „Állandóan olyan dolgokhoz térnek vissza, amelyek csak nem sokkal korábban jelentek meg. Mindenhol folytatások és előzmények készülnek. Ez egy rettenetes helyzet, valóban az. Szomorú vagyok tőle, mert olyan sok fantasztikus történet van még a világon, ami mind arra vár, hogy elmondják.”

Bár Campbell nemtetszését nyilvánította ki a folytatásokat illetően, azt azért nem árt megjegyezni, hogy ő maga is játszott a Sikoly-filmek folytatásaiban. A nemrég mozikba került negyedik részt viszont azonnal a védelmébe vette: „Mi a Sikoly 4 azokhoz képest? Ugyan már, mi az utolsót úgy 12 éve csináltuk meg! Úgy éreztük, hogy nagyon jó trilógiát hoztunk össze, nem akartuk kísérteni a szerencsénket. Aztán Kevin Williamson bogarat ültetett a fülembe, és azt mondtam: ez akár nagyon jól is elsülhet. Abban biztos voltam, hogy nagyon jó lesz újra látni mindenkit.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek