Starity

Lady Gaga bocsánatot kért

2011. április 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga a minap nem éppen pozitív értelemben használta a retardált szót, amiért egy mentálisan fogyatékosokat támogató szervezet megmondta a véleményét az énekesnőről.

hirdetés
Lady Gaga bocsánatot kért

A 25 éves Lady Gagával szemben mostanában gyakran érkeznek olyan vádak, hogy másolta a pop koronázatlan királynőjét és Express Yourself című slágerét, valaki még „a hasmenéses Madonnának” is nevezte az énekesnőt. Most az e heti NME-ben adott interjút, amelyben többek között arról is szó esett, hogy mit szól a vádakhoz, miszerint a Born This Way című dala csak koppintás.

Erre csak annyit mondott, hogy eleve az akkordmenet hasonló, mint az általában mindegyik diskószámban az elmúlt ötven évben, ezután még hozzátette: Nem vagyok olyan hülye, hogy kiadjak egy lemezt, és közben ekkora baromságot csináljak. Miért jelentetnék meg egy olyan dalt, amellyel mindenkit átvágok? Retardált egy dolog lenne.

Ezt követően a Mecap nevű szervezet – amely mentálisan fogyatékos embereket támogat – nyilvánosan bírálta Gagát, ugyanis szerinte becsmérelte a fogyatékkal élőket. Erre Lady Gaga Perez Hilton oldalán jelentetett meg egy bocsánatkérő közleményt: Életművem és a zeném egy része, hogy kitolom az elfogadás és a szeretet határait. Elnézést kérek, hogy meggondolatlanságot beszéltem. Akit esetleg megbántottam vele, az szeretném ha tudná, hogy ez annyira nem volt szándékos, amennyire csak lehet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek