Starity

Kristen Stewart bocsánatot kért

2010. június 06. 15:03   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewartnak van tapasztalata, milyen érzés, mikor megerőszakolnak valakit. Persze, ne gondolja senki, hogy a színésznő valaha is ilyesmi áldozatává vált, viszont még tizenpárévesen szerepelt az ominózus Speak c. filmben, ami egy fiatal lányról szólt, akit megerőszakolnak.

hirdetés
Kristen Stewart bocsánatot kért

A színésznő azzal kavart port a napokban, hogy kijelentette, mikor valaki lefotózza az utcán engedély nélkül, az olyan, mintha megerőszakolnák. Nemi erőszak ellenes aktivisták bombázták napokig Krist, hogy mégis hogy képzeli ezt, milyen alapon mond ilyesmit.

"Hatalmas bakot lőttem, - egyértelműen és nyilvánvalóan [...] És nagyon sajnálom, hogy nem megfelelően választottam meg a szavaimat. régebben is tettem már buta megjegyzéseket, de azokban az esetekben mindig úgy voltam vele, hogy "Tök mindegy, azt gondol mindenki, amit akar."" - nyilatkozta a színésznő az Alkonyat harmadik részének sajtótájékoztatóján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek