Starity

Tóth Gabi legjobb barátja egy tacskó

2011. április 27. 08:08   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az autópálya szélén szedte össze az ebet, akinek a nyakán háromméteres lánc lógott a megtalálásakor. Tóth Gabi és a tacskó mára elválaszthatatlan barátok, sőt, lelki társak lettek.

hirdetés
Tóth Gabi legjobb barátja egy tacskó

„Tavaly október elején láttunk az M3 autópálya mellett egy kutyát, aki háromméteres láncot húzott maga után... Mondtam Rolinak, hogy satufék! Megálltunk, összeszedtem és azóta ott van nálunk: ő a legjobb barátom” – meséli a különös kapcsolat történetét Tóth Gabi a Tabu Tv videójában. A talált eb egyébként állítólag egy nagyon cuki drótszőrű tacskó és tibeti terrier keverék, aki úgy néz ki, mint Csubakka, ezért ezt a nevet is kapta.

Tóth Gabi nemcsak, hogy gyermekének hívja, hanem annak is gondolja a talált kutyát. „Emberlelke van! Mindent ért, forgatja a fejét, ha beszélsz hozzá, jó vele aludni” – sorolja a mákos tacskó jó tulajdonságait az extrém külsejű énekesnő, aki szerint az eb azt is megérzi, ha valami nem oké a gazdáival: „Ha úgy megyek haza, hogy éppen bánatos vagyok valami miatt, akkor odajön, és rám rakja a mancsát... Félelmetes! Olyan, mintha érezné, hogy valami baj van! Rengeteg kutyám volt, de ennyire emberi még soha.”

A hányatott sorsú Csubakka gazdáit egyébként egy ideig kereste a sztárpár, de aztán rájöttek, hogy mégsem akarják visszaadni. „A kutyát három órán keresztül nyírtuk le, mert gyakorlatilag bele volt égve a bőrébe a nyakörv, és rettentő büdös volt a szaga is! Aki ilyen körülmények között tartotta szegényt, annak inkább nem is adnám vissza” – mondta el az internetes sztártévé felvételén a művésznő, aki következetesen neveli a kis tacskót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek