Starity

Új tehetségkutató műsor indult

2011. április 27. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Voice más, mint az eddig megszokott tehetségkutató műsorok. Itt a hírnév már csak egy gombnyomásnyira van.

hirdetés
Új tehetségkutató műsor indult

Magyar idő szerint tegnap 18 órakor került bemutatásra a The Voice  című amerikai műsor, amely nagyban különbözik az eddig megszokott American Idoltól vagy a brit X Factortól.

A műsorban négy mentor kapott szerepet: Christina Aguilera, Adam Levine, Cee Lo Green és Blake Shelton. Feladatuk, hogy meghallgassák az önjelölt énekesek produkcióit, de nem akárhogy! Háttal ülnek a versenyzőknek, így csak a hangjukat hallják, fogalmuk sincs, hogy az, aki a színpadon áll, hogyan néz ki. Ha valamelyiküknek megtetszik az előadás, megnyomják a piros gombot, ezzel a székük megfordul, jelezve, szeretnék a csapatukban látni az adott énekest. Ha az előadás közben több zsűritag is rácsap a gombra, akkor a versenyzőnek kell döntenie arról, melyik mentor csapatába szeretne tartozni. Egy mentornak összesen nyolc kiválasztottja lehet.

A show Hollandiából származik, ahol az első évadnak hatalmas sikere volt. Az NBC reméli, az amerikaiaknak is tetszeni fog az új tehetségkutató.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek