Starity

Mark Wahlberg filmet készít Bieberrel

2011. április 28. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjra jelölt színész igazi tehetségnek tartja Justin Biebert, így talán nem véletlen, hogy következő filmjében ő is kiemelkedő szerephez jut.

hirdetés
Mark Wahlberg filmet készít Bieberrel

A Pancser police sztárja a minap erősítette meg a hírt, miszerint összeáll Justin Bieberrel egy produkció erejéig. A közös alkotás egy film lesz, melynek műfaja eddig nem ismert, de Wahlberg meg van győződve arról, hogy a kanadai tinicsodával elsöprő lesz a filmezés.

Justin Bieber és én közös filmet csinálunk. Miután küldött magáról egy kisfilmet és megnéztem, azt kell mondjam, igen, van benne tehetség! Megnéztük a film terveit, és neki is nagyon tetszett” – nyilatkozta a 39 éves Wahlberg, aki hozzátette, sem ő, sem Justin nem fog dalra fakadni a jelenetekben.

A színész annyit elárult a közelgő produkcióról, hogy rengeteg dráma fog helyet kapni benne, és már neki is láttak a munkálatoknak, a Paramount stúdió pedig készül a forgatásokra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek