Starity

A Nyári lányok karrierépítésbe kezdtek

2011. április 28. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Summer Sisters lányai nem félnek az új X-Faktorosoktól, már a tehetségkutatótól elhatárolódva építik a jövőt.

hirdetés
A Nyári lányok karrierépítésbe kezdtek

A Nyári testvérek a Tabu Tv riporterének arról meséltek, hogy májusban jelenik meg első saját daluk: „A legfontosabb célunk, hogy megtaláljuk azt a stílust, zenei hangzást, ami abszolút mi vagyunk. A koncepciónk az, hogy táncolható, jókedvű, csajos dal szülessen, amit ha az emberek meghallanak, akkor azonnal tudják, hogy ez a Summer Sisters!” – mondta Nyári Edit a videóban.

A Tabu Tv riportere azt kérdezte Alíztól és Edittől, hogy van-e bennük bármilyen félelem a következő X-Faktorban felbukkanó új tehetségektől: „Egyáltalán nem félünk. Úgy gondoljuk, hogy nem helyettünk keresnek új tehetségeket, hanem újabb tehetségek jönnek, akiknek szintén meg kell állniuk a helyüket, hogy maradandót alkossanak” – válaszolta Nyári Alíz.

A Nyári lányok arra a kérdésre reagálva, hogy mik a távolabbi céljaik, annyit elárultak nekünk, hogy még jó pár évig szeretnék rivaldafényben maradni. „Célunk az hogy, maradandót alkossunk, és felépítsünk magunknak – most már ugye az X-Faktortól elhatárolódva – egy karriert. Az X-Faktor egy nagyon jó ugródeszka volt, de most kell bizonyítanunk, hogy megálljuk a helyünket” – osztotta meg véleményét Alíz a Tabu Tv riporterével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek