Starity

Hugh Laurie kilépne?

2010. június 06. 16:04   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Laurie jövőre kilépne a világ egyik legsikeresebb sorozatából? Vajon tényleg otthagyja a House-t? Hugh Laurie szerződése a következő évaddal lejár. Lesz-e/Van-e House Hugh nélkül? A választ mindenki magában találja.

hirdetés
Hugh Laurie kilépne?

Így kezdődött az egész:

“A sorozat kiváló, szeretem a karakteremet, a stábot, a munkát, viszont nem szeretnék abba a helyzetbe kerülni, amikor rajtunk kívül már mindenki unja az egészet, és azt kívánja, bárcsak vége lenne már a House-nak. Fogalmam sincs, mennyi van még a karakterben és a sorozatban, meddig érdemes csinálni – ezt nem az én dolgom eldönteni. Az biztos, hogy a szerződésem jövőre lejár, és majd akkor kell azon elgondolkodnom, hogyan folytassam tovább a karrieremet. Egyelőre nincs időm ezzel foglalkozni, mert készülünk a következő évadra, és ez az, ami érdekel. A jövőt meg majd meglátjuk.”

Most itt tartunk a főszereplővel kapcsolatban:

“Fogalmam sincs, meddig fog még menni a sorozat” – mondja - Csak reménykedem, hogy tudni fogjuk, mikor jön el az idő, [hogy lehúzzuk a redőnyt]. Mikor egy sorozatban már ott ügyetlenkednek öt évvel azután, [hogy abba kellett volna hagyniuk] - akkor az egész kicsúszik a kezükből. Valakinek ki kell mondania, hogy >Elég volt< . De egyelőre – teszi hozzá – hihetetlenül büszke vagyok arra, amit ebben az évadban csináltunk. Nyitott vagyok arra, hogy tovább is folytassuk a sorozatot a 7. évad után.”

Büszke is lehet, mivel a hatodik évad a sorozat egyik legjobb része. Különben ez is Hugh egyik legjobb és legszínvonalasabb műve. Magasra helyezte a lécet. Csodálkoznánk, ha nem kapna Oscart az évadzáró epizódért. Hugh egyelőre tagadja (reméljük komolyan is gondolja), hogy örökre ott szeretné hagyni a sikerszériát.

“Ebből úgy tűnhet, hogy próbálom kerülni a kérdést. Pedig nem – mondja. - Olyan agyam van, mint egy hörcsögnek, és nem tudok délután 5 órán túl előre gondolkodni. Én valóban ennyire hülye vagyok."

Legalább ebben a helyzetben is (azok után, hogy a rajongók szívinfarktust kaptak, és valószínűleg kedvenc szarkasztikus dokijuk segítségére várnak a földön fekve) megmaradt Laurie humorérzéke.

“Csak annyit mondhatok, – folytatja – hogy szerintem következő évben majd megérezzük, hogy továbbra is csináljuk-e a sorozatot."

Én nagyon remélem, hogy nem hagyja ott a sorozatot, mivel nélküle már nem lenne House. Szerintetek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek