Starity

Kim Kardashian már házasodna

2011. április 29. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű realitysztár, bár még csak néhány hónapja van együtt barátjával, a kosárlabdázó Kris Humphries-zal, úgy érzi, ha a fiú megkérné a kezét, biztosan igent mondana.

hirdetés
Kim Kardashian már házasodna

Bár az emberek és a pletykamagazinok 2010 decemberében kezdtek el arról pletykálni az emberek, hogy a K, mint Kardashian sztárja, Kim Kardashian és Kris Humphries sportoló randiznak, a pár csak 2011 januárjában erősítette meg a híreket. Ekkor a lány boldogan mesélt románcáról, és azt mondta, imád barátjával lenni.

Úgy tűnik, szerelmük azóta is tökéletes, ugyanis a hónap elején Kim egy nyilatkozatában elmesélte, hogy októberben közös ház után néz Krisszel New Yorkban.

Kim ezután már szívesen tovább is lépne a kapcsolatukban – nővére, Khloe mesélt erről.

„Szerinte készen áll a házasságra. Kim egy reménytelen romantikus, ez ő” – mondta az egyébként házas Khloe, aki azt is elárulta, hogy Kim gyakran játszik a 10 karátos eljegyzési gyűrűjével: felpróbálja és úgy tesz, mint akit eljegyeztek: „Képeket is csinál vele! Én meg csak annyit mondok, »add már vissza«.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek