Starity

Christina Aguilera bajban van?

2010. június 06. 19:07   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt mindenki tudja, hogy Christina Aguilera egy hosszabb szünet után, úgy gondolta, csak visszatér az énekléshez, készíttet egy albumot, kiad pár videót, és újra a legtrendibb popelőadóvá válik. Ja, hogy ez nem sikerült? Hoppá...

hirdetés
Christina Aguilera bajban van?

Xtina úgy gondolta, egy durva – sokak szerint sokkoló – visszatérést tervez, mivel már azt sem tudtuk el vagy hal? Úgy tűnik, nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt ő elképzelte.

Az első ok: Bionic című albuma nem nagyon fogy sem Amerikában, sem a világon bárhol. Valószínűleg miután megnézték egy páran a Not Myself Tonight című videoklipet, rájöttek, hogy ők ebből nem kérnek.

A második ok: Not Myself Tonight. Ezzel a videóval szeretett volna újra befutni a mi kis Aguilera lányunk, de ahogyan azt énekli: tényleg nem önmaga mostanában. Sokan GaGa-utánzatnak vélik, amit természetesen Perez Hilton sem hagyhatott szó nélkül: Megvádolta Christinát, hogy lopott.

A harmadik ok: A turnét lefújták. A napokban Xtina azt mondta, hogy a „kisfiával szeretne egy kis időt eltölteni". A rosszakarók azonban azt híresztelik, hogy nem fogytak a jegyek, ami ugye az album eladásából is következik.

Christina, legyél újra önmagad!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek