Starity

VV Zsófi 20 éves lett

2011. április 30. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ sztárja hétvégén ünnepelte a születésnapját: a villából való második kiköltözés után limuzin, sztárparádé, barátok és rengeteg ajándék várta.

hirdetés
VV Zsófi 20 éves lett

A Való Világ naivája vasárnap ünnepelte huszadik születésnapját, amit félig a villában töltött. A lány késő délután költözött ki Olivérrel és Gigivel együtt az RTL Klub luxusbörtönéből, a bejárat előtt pedig már egy óriási fehér limuzin várta, amellyel szülinapi meglepetésbulijára szállította a sofőr. „Egy kicsit még sokkhatás alatt vagyok! Azt gondoltam, hogy majd benn a villában megünneplem a lányokkal a születésnapomat, lesz egy kis torta meg koccintás, utána hazamegyek lefürdeni, és este esetleg elmegyek bulizni, de most arra jöttem ki, hogy egy limuzin vár a bejáratnál” – mondja a tabutv.hu videójában Zsófi, aki Gigivel és két barátnőjével utazott a születésnapja helyszínéül szolgáló egyik budai pláza kávézójába.

A rendezvény helyszínén már barátai, családja, szerettei, rajongói, sztárok és újságírók várták a VV sztárt. „Mindenki nagyon jól érzi magát, és Zsófi is nagyon aranyos volt” – meséli a szőke húszéves egyik ajándékául szolgáló Kurucz Benji, aki különleges táncműsorral lepte meg Zsófit. A szülinapon többek közt Kunovics Katinka és Zámbó Krisztián is dalolt a naivának, aki azt sem tudta, hogy hova kapkodja a fejét a nagy izgalomban.

„Már öt órája tart a buli, azóta folyamatosan pörgés, produkciók, fellépők vannak, és nagyon jó az egész!” – lelkendezik a riporternek Zsófi, aki ezután temérdek ajándékot és egy jókora szülinapi tortát is kapott a résztvevőktől. A gyertyafújást és néhány pikáns jelenetet is megnézhetsz a Tabu Tv videójában!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek