Starity

Colin Farrellből vámpír lesz

2011. május 01. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír sármőr is beáll a vámpírt alakító színészek sorába: Farrell horrorvígjátékban kapott főszerepet.

hirdetés
Colin Farrellből vámpír lesz

A történet szerint a 2011-es alkotásban – mely a Frászkarika címet viseli – a mézes-mázos Jerry – akit Farrell alakít – egy horrorfilmmániás férfi, Charley mellé költözik. A készítők szerint nem is találhattak volna Colinnál jobb színészt a film főszerepére, mivel véleményük szerint benne megvan az a veszély és temperamentum, amire egy vámpírnak szüksége van.

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy megkaptuk Colint. Megtestesítheti a természetfeletti vonásokat, és egyben rendkívül veszélyes kinézete van. Tökéletes választás volt. És végre egy sötét verziót is láthatunk a mai vámpírfilmek után” – magyarázta a film rendezője, Craig Gillespie.

Colin az Esquire magazinnak nyilatkozott a szerepéről, és elmondta, szeretné, ha a karaktere természetfeletti mivolta ellenére valósághű lenne.

Folytattam beszélgetéseket a készítőkkel ezzel kapcsolatban. Úgy értem, mi a pokol, négyszáz éves vámpír? Most komolyan? Mindent úgy alakítottunk ki, hogy ne menjünk túl messzire.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek