Starity

Kate Middleton a legnépszerűbb a világhálón

2011. május 01. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Yahoo keresőhálózatán immáron a legkeresettebb emberek között van Katalin hercegnő, többen kattintottak már a nevére, mint Lady Gagáéra vagy az amerikai elnökére.

hirdetés
Kate Middleton a legnépszerűbb a világhálón

Az amerikaiak érdeklődnek a legjobban a hercegné iránt, kétszer annyian pötyögték be az ő nevét a Yahoo keresőjébe a britekkel együtt, mint férjéét, Vilmos hercegét. Kate jobban érdekli az embereket manapság, mint Barack Obama, Lady Gaga, Donald Trump, David Beckham vagy Britney Spears.

Katenek jó esélye van Lady Diana nyomdokaiba lépni, ha másért nem is, akkor azért, mert a nép őt is nagyon szerette. Igaz, hogy Lady D is népszerűbb volt a férjénél, Károlynál, ám Kate és Vilmos közt nincs ekkora szakadék, Vilmost is nagyon kedvelik az angolok.

A hercegi pár után, az elkövetkező napokban, a nászút miatt lesz nagy az érdeklődés, hiszen nem jelentették be előre, hogy hova mennek, nem akarják, hogy a paparazzók zaklassák őket ott is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek