Starity

Shakira sokat tanul a közönségtől

2011. május 02. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira már évek óta a legnevesebb előadók egyike. Legújabb turnéjával pedig ismét elkápráztatja a közönséget.

hirdetés
Shakira sokat tanul a közönségtől

Remek hang, kiváló tánctudás, gyönyörű külső. Shakirának minden adottsága megvan a sikerhez. A jelenleg The sun comes out turnéjával koncertező énekesnő, Shakira="" sztarok="" title="Shakira">Shakira május 5-én ismét Magyarországon lép fel.

A show-t nagy felkészülés előzte meg: össze kellett rakni a legkisebb mozaikokat is, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen. Shakira a felkészülés idején segédkezett többek között a koreográfia elkészítésében is. De persze a műsorhoz hozzátartoznak a nézők is. Erről beszélt az énekesnő a napokban a Metropol című napilapnak: „Sokat tanulok a nézőimtől. Ezen a koncerten tényleg részt vesz a közönség, valódi kapcsolat van köztünk. Úgy terveztük meg az előadást, hogy minél többet tudjunk meg egymásról. Amikor vége van, úgy érzem, szorosabbá vált a kapcsolat köztem és a közönségem közt. A show valódi parti, intim környezetben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek