Starity

Jordin Sparks táskákat tervezett

2011. május 02. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks a The M.A.D. Girl Fondation újabb támogatására, illetve barátja emlékére tervezett kétfajta táskát.

hirdetés
Jordin Sparks táskákat tervezett

Május a Skin Cancer Awareness hónapja. Ezen oknál fogva az énekesnő programot indított, hogy a melanomára felhívja a figyelmet: rendszeresen járni kell vizsgálatokra, és így meg lehet előzni a bajt.

Jordin azért viseli a szívén ezt a dolgot – és minden mást, ami a rákkal kapcsolatos –, mert az egyik legjobb barátja, akit mindig úgy nevezett, hogy a „második anyukája”, 2008 májusában életét vesztette melanoma miatt.

Az énekesnő szívében örökké élni fog Wendy, hiszen nem csak most emlékezett meg rá: a One Step at a Time című klipjének befejezésekor felmutatja a kezét, melyre az van írva, hogy „I Love You Wendy!”, illetve a csipőjét díszítő tetoválás is az ő emlékére készült.

Jordin olyan táskákat tervezett, amelyek Wendy kedvenc színeiből állnak, így főként a narancssárga és barna dominál. 

A limitált kiadású táskák 85 és 90 dollálért kaphatóak, melynek árából darabonként 10 dollár az I'm M.A.D. Are You? alapítványnak lesz utalva. 

Az ISABEL SET elnevezésű darab sötét narancssárga válltáska, amely belül fekete, cipzárral működő, illetve állítható pántú.

A WENDY névre keresztelt pedig szintén cipzárral ellátott táska, amely akár strandtáska, bevásárlótáska, vagy más funkcióknak megfelelő darab is lehet. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek