Starity

Depp: „Keith Richards igaz barát”

2011. május 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Charlie és a csokigyár sztárja legutóbbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy a rocklegendával mennyire jó kapcsolatot ápolnak.

hirdetés
Depp: „Keith Richards igaz barát”

A Karib-tenger kalózai sztárja a filmben édesapját alakító Keith Richardsról, valamint kettejük kapcsolatáról mesélt a Radio Times magazinnak, ahol elmondta, Keitht nagyszerű embernek és igaz barátnak tartja.

„Amolyan boros ember vagyok, aki egy jó vörösbornak nem tud ellenállni. Ilyenkor jön a képbe Keith, aki csak hozza a formáját, és összeülünk inni. Fantasztikus ember, tudjátok... Nagyon régóta ismerem, és vannak forgatások, ahová csak úgy beállít, és együtt lógunk a szünetekben, és zenékről, filmekről, valamint az élet dolgairól beszélgetünk. Tök mindegy, mit csinálunk, az egy igazi öröm” – nyilatkozta Depp, akivel a Rolling Stones gitárosa már 2007-ben, A Karib-tenger kalózai: A világ végén című filmben is együtt dolgozott.

Depp úgy értelmezi kettejük kapcsolatát, mint egy különös kapocs, amit nehéz felfogni: „Nem tudom, mi ez, úgy gondolom, olyan kapcsolatok kombinációja, amit csak ő érthet meg.”

Keith és Depp a Karib-tenger kalózai negyedik részében is együtt dolgoztak, melynek magyar premierje május 19-ére várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek